fb-img

Arta meditației și drumul către liniște profundă

Arta meditației și drumul către liniște profundă

Contrar concepției occidentale care descrie meditația ca un proces de gândire profundă, în concepția orientală meditația și respirația sunt gemene.

În qigong, meditația se ocupă de obținerea liniștii interioare a minții, eliminând toate gândurile, mai ales gândirea profundă. Este un proces prin care mintea se purifică și se înaltă, nu devine profundă și complicată.

Arta meditației și drumul către liniște profundă

Primul și cel mai important principiu al practicării meditației este ca mintea “să între într-o stare de liniște”, o stare de spirit semiconstienta, eliberată de toate grijile și gândurile care o distrag. A MEDITA ÎNSEAMNĂ A FI COMPLET RELAXAT, dar nu în transă. Într-o astfel de stare de spirit, toate grijile și problemele sunt lăsate, pe moment, deoparte. Locul lor îl ia o minte senină, în care domnesc încrederea în sine și mulțumirea detașării spirituale de această lume plină de necazuri și întreceri, murdară și violentă.

MEDITAȚIA poate fi practicată zilnic, poate fi chiar și momentul când te oprești din ceea ce faci pentru o clipă și pur și simplu observi lucrurile din jurul tău.  Ești prezent, conștient, respiri încet, liniștit și liber, cu sentimentul de bucurie interioară.

Meditația produce următoarele modificări biologice care sunt benefice pentru starea generală de sănătate:

Toate aceste fenomene semnalează faptul că metabolismul este scăzut sau încetinit și consumul de energie se reduce, ca rezultat al practicării meditației.

Centrul JAD Wellness - locul potrivit pentru meditație

Vibrația blândă a jadului este folosită în China de peste 5000 de ani! Jadul este înconjurat de mit și are o semnificație specială, fiind numit “piatra regală”. În istoria culturii și artei marelui Imperiu Chinezesc, se spune că jadul te poate proteja  împotriva relelor, te menține tânăr, frumos și te calmează!

Centrul JAD Wellness este o oază de liniște în tumultul cotidian, un loc special care va oferă șansa la meditație. În timp ce rolele calde de Jad va mângâie coloana, puteți să va destindeți și să va concentrați aspura interiorului propriu pentru a va găși liniștea interioară.

Natura împletită cu tehnologia, prospețimea pietrelor naturale de Jad și turmalină, lămpile din sare de Himalaya ce iluminează discret precum și muzica special aleasă pentru relaxare fac din Centrul JAD Wellness locul ideal pentru meditație.

Integrați meditația în viața Dvs. astfel încât să gășiți acele momente de liniște și relaxare.

Nu trebuie să fiți dezamăgiți dacă va este greu să va debarasați de gândurile care va distrag atenția. Este un lucru normal. Cu răbdare și perseverență veți ajuge la echilibru minte–corp–sentimente și va veți simți liniștit, fericit și împlinit.

Armonie, Energie, Căldură sufletească – așa ne descriu cei care ne cunosc. Te putem ajuta să aduci toate aceste energii pozitive în viata ta, prin beneficile terapiilor cu pietre din jad încălzite.

Te așteptăm cu drag la Centrul JAD Wellness ca să beneficiezi de toate aceste minuni oferite de Medicina Tradițională Chineză cu ajutorul aparatelor de masaj automatizat și al termoterapiei cu raze infrarosii.

Te poți bucura de toate acestea la noi în centru, la tine acasă ori la birou.

În viziunea chinezilor cel mai bun doctor este cel care îi învață pe oameni cum să prevină bolile, nu cum să le trateze!

Nu lăsa această informație să se piardă! Anunță-ți rudele și prietenii, mai ales dacă știi oameni aflați în suferință!

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Adauga un comentariu cu Facebook

Sănătate și stare de bine!

Abonează-te acum și primești 20% reducere la orice abonament achiziționat în maxim 3 zile de la abonare!