fb-img

Cea mai ieftină metodă de tratament – PREVENȚIA!

Este ușor de observat faptul că în România cultura prevenției nu este încă dezvoltată așa cum ar trebui și că, de cele mai multe ori, majoritatea dintre noi ne mobilizăm și începem să căutăm soluții de tratament doar în momentul în care propria noastră stare de sănătate ajunge într-un punct critic.
Miliarde de dolari se cheltuiesc anual pentru sănătate, la nivel mondial. Mai corect spus, pentru a trata afecțiuni după ce acestea sunt deja instalate în corp! Studiile arată că se pot face economii considerabile prin programe de prevenție.
Vorbim astăzi despre cât de importantă este prevenția, ca metodă de tratament împotriva apariției problemelor de sănătate.
Veți găsi atât informații despre principiile din Medicina Tradițională Chineză care stau la baza masajului cu pietre de JAD, cât și despre o serie de efecte pozitive care se vor resimți imediat după primele ședințe!
Așa cum spuneam românii nu au o cultură a prevenţiei. De cele mai multe ori, acordăm atenție sau începem să căutăm soluții paliative la problemele noastre de sănătate abia atunci când simptomele sunt grave și ne afectează ritmul cotidian. Mulți caută soluții atunci când rămân înțepeniți din cauza problemelor coloanei vertebrale sau când își pierd mobilitatea sau când se află aproape de „cuțitul chirurgical”, conform sfaturilor medicului de specialitate. Iar în aceste momente, cei mai mulți se gândesc în primul rând la modul în care aceste probleme le afectează serviciul și abia în al doilea rând la propria lor sănătate.
Calată pe un altfel de sistem de gândire, Medicina Tradițională Chineză tratează lucrurile diferit:

Centrul JAD WELLNESS vă propune o astfel de terapie, 100% naturală, și anume masajul terapeutic cu pietre de jad încălzite, pietre de turmalină și raze infraroșii. Masajul este automatizat și se face pe un pat de masaj cu pietre de jad care sunt încorporate în interiorul patului și care culisează de-a lungul coloanei vertebrale, paravertebral, cu efect de elongatie a coloanei vertebrale. 

Cea mai ieftină metodă de tratament – PREVENȚIA!
Conceput în primul rând pentru coloana vertebrală, acest pat de masaj elimina orice durere de spate, indiferent de cauză, și are efect de corecție mecanică în cazul cifozei, scoliozei, lordozei, redă mobilitatea gâtului în cazul spondilozei cervicale și elimina durerile de cap asociate cu aceasta, creează o distanță optimă între vertebre și înlătura presiunea asupra nervilor la nivelul discurilor intervertebrale (tasare de vertebre, hernii de disc).

Masajul automatizat cu pietre de jad încălzite, pietre de turmalină și raze infraroșii are la bază câteva principii de Medicină Tradiţionala Chineză care tratează holistic organismul:

Se recomandă ca această terapie să se facă zilnic, patul de masaj fiind conceput pentru a fi folosit și acasă, în propriul cămin, alături de toți membrii familiei, fiind de un real ajutor în prevenția oricărui tip de probleme de sănătate.
Ca beneficii și efecte obținute în urma terapiei pe patul de masaj cu role din jad și raze infraroșii menționăm:

O veste bună: masajul este uscat și nu necesită îndepărtarea hainelor! Este, din punctul acesta de vedere, foarte comod pentru cei care aleg acest masaj căci pot veni direct de la job. Masajul este extrem de relaxant, durează 40 de minute și de multe ori induce somnul datorită relaxării musculare totale.

Spor în toate și să ne vedem cu bine la Centrul JAD WELLNESS!

Armonie, Energie, Căldură sufletească – așa ne descriu cei care ne cunosc. Te putem ajuta să aduci toate aceste energii pozitive în viata ta, prin beneficile terapiilor cu pietre din jad încălzite.

Te așteptăm cu drag la Centrul JAD Wellness ca să beneficiezi de toate aceste minuni oferite de Medicina Tradițională Chineză cu ajutorul aparatelor de masaj automatizat și al termoterapiei cu raze infrarosii.

Te poți bucura de toate acestea la noi în centru, la tine acasă ori la birou.

În viziunea chinezilor cel mai bun doctor este cel care îi învață pe oameni cum să prevină bolile, nu cum să le trateze!

Nu lăsa această informație să se piardă! Anunță-ți rudele și prietenii, mai ales dacă știi oameni aflați în suferință!

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Adauga un comentariu cu Facebook

Sănătate și stare de bine!

Abonează-te acum și primești 20% reducere la orice abonament achiziționat în maxim 3 zile de la abonare!