fb-img

Cum funcționează DETOXIFIEREA și cum putem să ne susținem organismul să funcționeze mai bine!

Ce este detoxifierea?

Detoxifierea este procesul care ajută organismul să elimine în mod susținut diverse substanțe toxice rezultate în urma metabolismului sau provenite din mediu (din cauza poluării) sau din alimente (din cauza pesticidelor, un alt fel de „poluare”!). De îndată ce organismul este inundat de factorii nutritivi vii, aceștia sunt absorbiți și forțează toxinele acumulate să iasă din celule și  să treacă în circulația sangvină, care la rândul sau le transporta către ficat, care este organul principal de detoxifiere. De-a lungul timpului, persoanele care au avut o „dietă modernă”, așa-zis normală, au acumulat cantități considerabile de aditivi alimentari, reziduri de pesticide și alți compuși agro-chimici, plus toxine din alte surse (alcool, tutun, etc.). Toți acești radicali liberi blochează ficatul și acesta nu mai poate elimina toxinele în mod natural.
Cum funcționează DETOXIFIEREA și cum putem să ne susținem organismul să funcționeze mai bine!
DETOXIFIEREA organismului se recomandă a fi făcută de cel puțin 2 ori pe an – primăvara și toamna. Organismul trebuie curățat de toxine, iar sistemul imunitar trebuie revitalizat, pentru a se putea adapta schimbărilor de temperatură și a face față radicalilor liberi și virusurilor care vor încerca să îl atace odată cu răcirea/încălzirea vremii.
Primii pași în procesul de DETOXIFIERE recomandați de JAD Wellness sunt următorii:

1. Hidratarea organismului cu apă și lămâie

Apa, știm cu toții, are un rol foarte important în funcționarea corectă a organismului. Apa ajută atât pentru reglarea temperaturii corpului, pentru digerarea mâncării, dar și pentru  eliminarea reziduurilor corporale și menținerea umidității plămânilor și a pielii.
Lămâia, respectiv acidul citric conținut de lămâie, contribuie la descompunerea moleculelor de grăsime. În acest mod vei reuși să pierzi câteva kilograme, dar cu condiția să mânânci sănătos. Medicina Tradițională Chineză încurajează, printre altele, consumul de alimente acre ca fiind benefice pentru ficat. Deasemenea, prin consumul de apă caldă cu lămâie, vei reuși să stimulezi funcția unui ficat „leneș”.

2. Consumul de alimente sănătoase

Evita să mai mănânci alimente procesate sau de tip fast-food. Alege să mănânci în schimb produse alimentare naturale și proaspete, de preferat din surse cunoscute. Măcar pentru o perioada de timp este bine să reduci sau chiar să elimini complet din alimentație grăsimile animale și lactatele deoarece acestea duc la o suprasolicitare a procesului de digestie.

3. Relaxarea

Un somn odihnitor noaptea ori o pauză, scurtă dar eficientă, în timpul zilei (așa zisul somn de frumusețe) sunt esențiale pentru a repara și a restabili echilibrul din organism. De aceea, fă tot posibilul să te bucuri de o pauză de calitate oricând organismul dă semne de oboseală.

4. Respirația profundă

Cu ajutorul respirației profunde va circula mai mult oxigen în organismul tău. Oxigenul este unul dintre cele mai importante elemente nutritive din corpul uman. Respirația profundă este extrem de benefică pentru ameliorarea depresiei, a anxietății și a tulburărilor legate de stres. În urmă respirației profunde, bătăile inimii se vor încetini și va veți relaxa. Lipsa respirației profunde poate afecta și sistemul limfatic, fapt ce va duce la diverse probleme de sănătate, cum ar fi: pierderea masei musculare, tensiunea arterială ridicată, obosealăinflamații, etc.

5.   Termoterapia (Sauna)

O altă procedură prin care poți elimina toxinele este prin transpirație. Bucură-te, oricând îți dorești, de sauna oferită de salteaua cu 1000 de pietre de Jad și raze infraroșiim de la JAD Wellness, care se încălzește până la 70°C. Căldura razelor infraroșii pătrunde prin țesuturi până la 3.8cm adâncime și stimulează circulația sangvină și drenajul limfatic ajutând la eliminarea surplusului de kilograme dar și a substanțelor toxice din organism.

6. Masajul terapeutic cu pietre de jad

Masaj unic în România! Se face fără atingere, uscat (fără uleiuri), fără îndepărtarea hainelor! În 40 de minute îți încarci organismul cu cea mai benefică și pură energie a pietrelor de Jad și Turmalină, însoțită de căldură binefăcătoare a razelor infraroșii.
Mai mult decât atât termoterapia cu pietre de Jad de la JAD Wellness este necesară pentru a dinamiza și a accelera metabolismul, pentru a stimula excreția și pentru a ajuta la eliminarea nisipului sau calculilor renali.

Cu ajutorul Terapiilor JAD Wellness îți poți oxigena sângele în mod natural și fără efort datorită pietrelor de Jad și de Turmalină aflate în interiorul patului de masaj sau a saltelelor termice cu pietre din jad sau turmalină. Una dintre proprietățile cristalelor de Jad și de Turmalină este aceea de a emite ioni negativi aceștia având rolul de oxigenare a sângelui. Citiți aici despre Ionii negativi.

Cura de detoxifiere a organismului de la JAD Wellness are rolul de a înlătura oboseala, stările melancolice sau de somnolență care te pot cuprinde la tranziția dintre anotimpuri, de a regenera funcțiile organismului, de a întări sistemului imunitar și de a energiza corpul.
Recomandarea noastră din suflet este de a susține 2 cure de toxifiere pe an folosind terapiile JAD Wellness pe patul de masaj automatizat cu pietre de Jad și Turmalină și pe salteaua cu 1000 pietre de Jad încălzite.
Te așteptăm cu drag pentru a ne cunoaște și pentru a începe împreună procesul de detoxifiere a organismului prin intermediul terapiilor JAD Wellness, pentru a elimina oboseala cronică, tensiunea și stresul și pentru a îți oferi o stare de calm și de bine!

Armonie, Energie, Căldură sufletească – așa ne descriu cei care ne cunosc. Te putem ajuta să aduci toate aceste energii pozitive în viata ta, prin beneficile terapiilor cu pietre din jad încălzite.

Te așteptăm cu drag la Centrul JAD Wellness ca să beneficiezi de toate aceste minuni oferite de Medicina Tradițională Chineză cu ajutorul aparatelor de masaj automatizat și al termoterapiei cu raze infrarosii.

Te poți bucura de toate acestea la noi în centru, la tine acasă ori la birou.

În viziunea chinezilor cel mai bun doctor este cel care îi învață pe oameni cum să prevină bolile, nu cum să le trateze!

Nu lăsa această informație să se piardă! Anunță-ți rudele și prietenii, mai ales dacă știi oameni aflați în suferință!

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Adauga un comentariu cu Facebook

Sănătate și stare de bine!

Abonează-te acum și primești 20% reducere la orice abonament achiziționat în maxim 3 zile de la abonare!