Despre noi

Chiar în centrul Bucureștiului dar totuși departe de agitația urbană, într-un decor plin de naturalețe, armonizat cu grijă după principiile Feng Shui, centrul JAD Wellness, specializat în terapia cu pietre de jad încălzite și raze infraroșii, iți oferă refugiul perfect unde să te regăseșți și să îți iei o pauză pentru sănătate.
Centrul JAD Wellness este locul în care găseșți soluții simple, dar foarte eficiente, de a-ți echilibra corpul și mintea, folosind terapii naturale din Medicina Tradițională Chineză! Este locul care a fost gândit să creeze un echilibru între natură și tehnologie, locul unde învățăm cum să facem prevenție că să nu mai ajungem la boală.

Te invit să ne cunoșți și să descoperi foarte multe lucruri interesante despre Medicina Tradițională Chineză și masajul automatizat cu role din jad și raze infraroșii, și despre cum ne ajută ele la menținerea stării de bine. Despre magica piatră de jad, „piatra longevității” sau „piatra rinichilor”, așa cum o numesc chinezii de mai bine de 6 000 de ani, dar și despre piatra de turmalină, supranumită și „doctorul minune”! Locul unde vei fi răsfățat cu aromele naturale ale uleiurilor esențiale Dottera și cu apă alcalină.

Am descoperit toate aceste lucruri în urmă cu 10 ani atunci când am trecut pe același drum al stresului și muncii peste program și de atunci îmi doresc să împărtășesc informațiile și soluțiile descoperite către toți cei care au nevoie de ele, îndeosebi către cei care înțeleg că sănătatea este cea mai importantă și că fără ea nu ne putem bucura de o viață împlinită!

Cu drag, pentru voi toți cei care credeți că sănătatea este importantă și vreți să o păstrați pe termen lung prin prevenție!

Ioana Mihaela Ciuca

Fondator și Manager JAD Wellness

JAD Wellness Ioana Mihaela Ciuca

Experiență

11 ani de experiență în Terapii cu JAD!
Peste 5.000 clienți mulțumiți!

Concept

Centru terapeutic cu un concept unic!
Produse și servicii premium!

Testare gratuită

Vino la noi pentru prezentarea 
și testarea produselor!