Despre turmalină

Turmalina este o piatră semiprețioasă care are efecte terapeutice extraordinare, dovedite științific. Beneficiile pietrelor de turmalină au fost demonstrate prin numeroase studii. Piatra de turmalina produce ioni negativi, purifică aerul și apa, este un sterilizator extrem de eficient și emite raze infraroșii.

EMISIA DE IONI NEGATIVI se realizează în baza unei tehnologii de ultimă ora la baza căreia stă un mineral din grupul silicaților (turmalină) cu proprietăți deosebite în ceea ce privește emisia de ioni negativi.
Ionii negativi produși de pietrele de turmalină:

Din punct de vedere fizic, datorită producției de ioni negativi, se ameliorează:

Razele infraroșii generează căldură iar atunci când turmalina se combină cu alte surse de căldură, aceasta produce încă și mai multă căldură. Astfel, atașate pe salteaua patului de masaj automat sau, la interior, aplicate direct pe cele două benzi de fibră de carbon, atunci când sursa de căldură este corpul uman, turmalina va genera chiar și mai multă căldură față de cât ar genera fără o sursă externă de căldură.

Piatra de turmalina produce ioni încărcați negativ, iar acești ioni negativi transformă PH-ul corpului din unul acid în unul de bază. Că rezultat al producerii de ioni negativi, utilizarea turmalinei are patru efecte majore asupra organismului uman:

Turmalina este extrem de utilă sănătății umane