Despre turmalina

Turmalina este o piatra semipretioasa care are efecte terapeutice extraordinare, dovedite stiintific. Beneficiile pietrelor de turmalina au fost demonstrate prin numeroase studii. Piatra de turmalina produce ioni negativi, purifica aerul si apa, este un sterilizator extrem de eficient si produce raze infrarosii.

EMISIA DE IONI NEGATIVI se realizeaza in baza unei tehnologii de ultima ora la baza careia sta un mineral din grupul silicatilor (turmalina) cu proprietati deosebite in ceea ce priveste emisia de ioni negativi.

Ionii negativi produsi de pietrele de turmalina:

Din punct de vedere fizic, datorita productiei de ioni negativi, se amelioreaza:

Razele infrarosii genereaza caldura iar atunci cand turmalina se combina cu alte surse de caldura, turmalina produce inca si mai multa caldura. Astfel, atasate pe salteaua patului de masaj automat cu pietre de jad sau la interior, aplicate direct pe cele doua benzi de fibra de carbon, atunci cand sursa de caldura este corpul uman, turmalina va genera chiar si mai multa caldura fata de cat ar genera fara o sursa externa de caldura.

Piatra de turmalina produce ioni incarcati negativ, iar acesti ioni negativi transforma PH-ul corpului dintr-unul acid intr-unul de baza. Ca rezultat al producerii de ioni negativi, utilizarea turmalinei are patru efecte majore asupra organismului uman:

Turmalina este extrem de utila sanatatii umane