fb-img

Imbunatateste-ti imaginea pe toate cele trei niveluri: mental, emotional si fizic!

Fii deschis si explorator!

Invata sa-i oferi organismului tau ingrediente 100 % naturale – pietre naturale de jad, turmalina, raze infrarosii – si antreneaza-ti zi de zi creierul ca sa iti imbunatatesti imaginea de sine. Depinde de tine ce alegi sa faci pentru organismul tau si cum alegi sa te folosesti de informatiile primite.

Terapiile JAD Wellness reprezinta una dintre cele mai puternice si mai facile modalitati de a prelua controlul asupra propriului organism.

Simplu si spectaculos! Apesi pe un buton si te bucuri de fascinantele descoperiri ale Medicinei Traditionale Chineze – presopunctura, termoterapie si pietre semipretioase de jad si turmalina – in confortul propriului camin, in concediu sau la birou.

Stimularea centrilor nervosi de pe coloana reuseste sa energizeze fiecare organ in parte, asa ca se obtine o stimulare pe toate cele trei niveluri: mental, emotional si fizic. Totul este facut 100 % natural fara reactii adverse, sigur si benefic.

O gama variata de 7 programe automate incluse in memoria patului de masaj cu role din jad, pietre de turmalina si raze infrarosii reuseste sa ofere o multime de beneficii:

LUXURY 1 DECUPAT

Terapiile JAd Wellness sunt usor de aplicat, placute si au efecte profunde si de durata.

In timpul masajului vei asculta muzica de relaxare atent selectionata si vei fi inconjurat de miresmele  imbietoare ale uleiurilor aromatizante speciale pentru relaxare.

Terapiile JAD Wellnes sunt uscate, fara atingere si fara indepartarea hainelor! 

Te asteptam sa experimentezi senzatii inedite!

Armonie, Energie, Căldură sufletească – așa ne descriu cei care ne cunosc. Te putem ajuta să aduci toate aceste energii pozitive în viata ta, prin beneficile terapiilor cu pietre din jad încălzite.

Te așteptăm cu drag la Centrul JAD Wellness ca să beneficiezi de toate aceste minuni oferite de Medicina Tradițională Chineză cu ajutorul aparatelor de masaj automatizat și al termoterapiei cu raze infrarosii.

Te poți bucura de toate acestea la noi în centru, la tine acasă ori la birou.

În viziunea chinezilor cel mai bun doctor este cel care îi învață pe oameni cum să prevină bolile, nu cum să le trateze!

Nu lăsa această informație să se piardă! Anunță-ți rudele și prietenii, mai ales dacă știi oameni aflați în suferință!

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Adauga un comentariu cu Facebook

Sănătate și stare de bine!

Abonează-te acum și primești 20% reducere la orice abonament achiziționat în maxim 3 zile de la abonare!