Întrebări frecvente

Procedurile și informațiile prezentate sunt destinate educației pentru prevenție și recuperarea stării de sănătate și nu trebuie folosite pentru autodiagnosticare și/sau tratament. Cereți întotdeauna sfatul medicului atunci când nu vă simțiți bine!

Ne găsești de luni până vineri de la ora 08:00 până la ora 20:00. Sâmbătă suntem începând cu ora 10:00 până la ora 16:00.

Programarea se face telefonic. În secțiunea de contact găsești numerele noastre de telefon la care ne poți suna.

Programarea se poate face și în scris, pe e-mail sau folosind formularul de contact de pe site, sau folosind rețelele de chat whatsupp sau messenger.

Centrul nostru de terapie este situat în Bd. Dimitrie Cantemir nr. 4, bl. 3C, sc. A, ap. 3, parter. Suntem foarte aproape de Piața Unirii, în vecinătatea bisericii Sfântul Spiridon Nou.

Intrarea este direct din Bd. Dimitrie Cantemir.

Puteți utiliza „JAD Wellness” pentru indicații de orientare pe hărți. 

Plata serviciilor se poate face în mai multe moduri: numerar, card, transfer bancar sau online, cu cardul. Serviciile noastre se pot achiziționa și în rate. Citiți aici mai multe detalii referitoare la modalitățile de plată.

Terapiile JAD Wellnes sunt terapii uscate, fără uleiuri sau alte substanțe. Puteți veni în orice ținută, inclusiv ținută office. Recomandăm, totuși, o ținută ușoară și cât mai lejeră, din fibre naturale și, preferabil, culori deschise! În partea de jos pantalon sau colant.

Da, acestu lucru este posibil! Terapiile se desfășoară în camere individuale unde vă este asigurată intimitatea.

Sigur! Ședințele neefectuate vor fi reprogramate! Totuși, dacă nu ne anunțați cu 24 de ore înainte de faptul că nu puteți veni la ședința această nu va mai putea fi recuperată!

Nu, nu există reacții adverse! Se poate întâmplă însă ca la primele ședințe să fie un ușor disconfort generat de starea de încordare a musculaturii spatelui sau de deformările coloanei vertebrale. De cele mai multe ori toate aceste reacții dispar complet după numai 2 – 3 ședințe.

Da, există contraindicații. Persoanele care se încadrează în una sau mai multe din situațiile următaore nu ar trebui să facă masajul automatizat sau orice altă terapie cu căldură:

  • persoane cu pace-maker cardiac
  • persoanele cu hipertensiune gravă
  • persoanele cu diagnostic de cancer
  • persoanele cu osteoporoză gravă
  • persoanele cu hipersensibilitate la căldură
  • persoanele cu operații mai recente de 6 luni
  • persoanele cu tije metalice la coloana vertebrală
  • persoanele cu inflamații acute supurative
  • persoanele cu fracturi osoase recente
  • femeile însărcinate