fb-img

Orarul organelor și Ceasul biologic

Orarul organelor și ceasul biologic

S-a demonstrat științific că cine nu respectă și tulbură repetat ritmul interior se îmbolnăvește mai des și mai repede, iar uneori de boli foarte grave, care nu mai pot fi vindecate, din cauza uzurii organelor.
Vechii învățați chinezi cunoșteau orarul organelor. Organismul își trimite întreagă energie către anumite părți ale sale, la un moment dat, întocmai că un sistem foarte bine programat.

Orarul organelor și Ceasul biologic

Orarul Organelor

Ora 06:00

Ora 07:00

Ora 08:00

Ora 09:00

Ora 10:00

Ora 11:00

Ora 12:00

Ora 13:00

Ora 14:00

Ora 15:00

Ora 16:00

Ora 17:00

Ora 18:00

Ora 19:00

Ora 20:00

Ora 21:00

Ora 22:00

Ora 23:00

Ora 24:00

Noaptea, între orele 1 și 5, toate simțurile sunt în stare de inhibiție. ATENȚIE, este perioada catastrofelor de tot felul, a accidentelor rutiere, a naufragiilor și a accidentelor de muncă. Mai bine stați acasă și plecați la drum la o ora favorabilă.
Între orele 3 și 5 scade tensiunea arterială.

Ceasul biologic al organismului uman este o metodă veche care arată intervalele de timp în care energia curge prin organism. Prin atingerea celui mai ridicat nivel într-o anumită parte a corpului putem recunoaște problemele.

În acest moment funcțiile corpului sunt redate cel mai bine, iar în cazul în care există probleme, simptomele vor fi mai proeminente în această perioada de timp.

Un medic de medicină chineză îi va cere mai întâi pacientului să îi spună în ce moment al zilei apar simptomele sau tulburările din organism. În acest fel el va ști în ce parte a corpului este problema, ceea ce înseamnă, că va localiza energia care circulă cu dificultate sau care este în exces.

Orarul organelor și Ceasul biologic

Ceasul biologic chinezesc este cunoscut și sub numele de ceas energetic al organismului. El arată încărcătură energetică din organism. Pe o perioadă de 24 de ore, energia se mișcă într-un interval de două ore, în interiorul organelor corpului. Dacă anumite organe nu funcționează optim, simptomele încep să apară.

Ceasul biologic al organismului uman

Ora 23:00 - 01:00

Ora 01:00 - 03:00

Ora 03:00 - 05:00

Ora 05:00 - 07:00

Ora 07:00 - 09:00

Ora 09:00 - 11:00

Ora 11:00 - 13:00

Ora 13:00 - 15:00

Ora 15:00 - 17:00

Ora 17:00 - 19:00

Ora 19:00 - 21:00

Ora 21:00 - 23:00

Țînând cont de ceasul biologic și de propriul metabolism dar totuși având în vedere că viață cotidiană și activitățile zilnice nu ne permit să aplicăm toate indicațiile de mai sus, Centrul JAD Wellness vă recomandă să includeți in programul vostru momente de relaxare și de prevenire a suprasolicitării și deteriorării organismului prin metode 100% naturale.
Este vorba despre termo-masajul automatizat cu pietre de jad si raze infrarosii conceput în primul rând pentru coloana vertebrală. Acest masaj elimină orice durere de spate, indiferent de cauză, și are efect de corecție mecanică în cazul cifozei, scoliozei, lordozei, redă mobilitatea gâtului în cazul spondilozei cervicale și elimină durerile de cap asociate cu aceasta. În plus creează o distanță optimă între vertebre și înlătură presiunea la nivelul discurilor intervertebrale (tasare de vertebre, hernii de disc).

Terapiile JAD Wellness cu pietre de JAD încălzite și raze infraroșii au la baza câteva principii de Medicina Tradițională Chineză care tratează holistic organismul:

Presopunctura: stând întins la orizontală pe patul de masaj cu pietre de JAD, propria dumneavoastră greutate contra rolelor de jad dă naștere unei presiuni pe punctele energetice aflate de-a lungul coloanei vertebrale; se realizează astfel o terapie holistică, transmițându-se impulsuri nervoase către toate organele, deblocând astfel anumite puncte care au acumulat tensiune. Corpul se revitalizează în întregime.

Termoterapia: rolele de JAD sunt încălzite și emit raze infraroșii care pătrund până la 3.8cm prin țesuturi. Efectele sunt de vasodilatație, ceea ce inseamnă un flux sangvin îmbunătățit și oxigenare profundă, o irigare mai bună a membrelor inferioare și superioare (sindromul mâinilor și picioarelor reci – eliminat) și a creierului (o oxigenare a creierului care se traduce în eliminarea migrenelor, a stărilor de oboseală, a lipsei de concentrare). Vasele de sânge devin mai elastice, mai sănătoase!

Cristaloterapia: Medicina Tradițională Chineză a folosit încă din antichitate cristalele și pietrele semiprețioase ca mijloace de vindecare a diverse afecțiuni sau sau de prevenire a bolilor. Jadul – „piatra rinichilor” și turmalina – „doctorul minune” sunt printre cele mai folosite cristale semiprețioase în Medicina Tradițională Chineză.
Se recomandă ca această terapie să se facă zilnic, patul de masaj cu role din jad încălzite fiind conceput pentru a fi folosit și acasă, în propriul cămin, alături de toți membrii familiei, fiind de un real ajutor în prevenția oricărui tip de probleme de sănătate.
Ca beneficii constatate de noi, împreună cu clienții noștri, menționăm:
Vă așteptăm să încercați termo-masajul cu pietre de jad încălzite, pietre de turmalină și raze infraroșii! Veți vedea că viața este frumoasă iar voi veți fi din ce în ce mai sănătoși!
Cel mai vizibil semn de SĂNĂTATE e o bună dispoziție continuă!

Armonie, Energie, Căldură sufletească – așa ne descriu cei care ne cunosc. Te putem ajuta să aduci toate aceste energii pozitive în viata ta, prin beneficile terapiilor cu pietre din jad încălzite.

Te așteptăm cu drag la Centrul JAD Wellness ca să beneficiezi de toate aceste minuni oferite de Medicina Tradițională Chineză cu ajutorul aparatelor de masaj automatizat și al termoterapiei cu raze infrarosii.

Te poți bucura de toate acestea la noi în centru, la tine acasă ori la birou.

În viziunea chinezilor cel mai bun doctor este cel care îi învață pe oameni cum să prevină bolile, nu cum să le trateze!

Nu lăsa această informație să se piardă! Anunță-ți rudele și prietenii, mai ales dacă știi oameni aflați în suferință!

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Adauga un comentariu cu Facebook

Sănătate și stare de bine!

Abonează-te acum și primești 20% reducere la orice abonament achiziționat în maxim 3 zile de la abonare!