fb-img

Razele infraroșii și efectele lor benefice pentru sănătate!

Razele infraroșii și efectele lor benefice pentru sănătate!

Terapia cu raze infraroșii de undă lungă este o terapie din ce în ce mai cunoscută în România. Datorită efectelor benefice pentru sănătate această terapie se bucură de mult de o popularitate imensă. În țări precum Suedia, Finlanda, Rusia, Japonia, China este folosită de zeci de ani în tratarea afecțiunilor legate de circulația sangvină și este impresionantă din punct de vedere terapeutic datorită eficienței sale rapide și vizibile după numai  2-3 ședințe.

Razele infraroșii și efectele lor benefice pentru sănătate!

Razele infraroșii sunt o formă de energie emisă în mod natural de soare și fac parte din spectrul luminos invizibil pentru ochiul uman. Razele infraroșii generate artificial, identice cu cele ale soarelui, oferă posibilitatea de a le folosi oricând în timpul zilei sau în timpul nopții cu condiția să avem achiziționat la domiciliu un aparat cu raze infraroșii. Terapia cu raze infraroșii este utilă pentru intreagă familie, mai ales în sezonul rece, atunci când soarele nu emite raze termice atât de mult.

Caracteristicile razelor infraroșii țin de faptul că generează în mod natural căldură făcând ca moleculele corpului să vibreze rapid. Spre deosebire de lumina vizibilă, razele infraroșii penetrează adânc pielea și țesuturile și produc astfel multiple efecte benefice pentru sănătate. Este o formă de energie care încălzește obiectele în mod direct prin conversie fără a încălzi aerul dintre razele infraroșii și obiect.

Razele infraroșii de undă lungă

Lungimea de undă a razelor infraroșii variază între 0,76 și 1000 microni:

Terapiile cu raze infraroșii de la JAD Wellness Center utilizează raze infraroșii de profunzime și produc o multitudine de efecte benefice pentru sănătate!

Razele infraroșii sunt invizibile pentru ochiul uman, dar pielea noastră le percepe ca și căldură. Din acest motiv, deseori, în loc de radiații infraroșii se folosește expresia „radiații termice” și de aceea terapia cu raze infraroșii se mai numește termoterapie!

Cum poți beneficia de terapia cu raze infraroșii?

Există cel puțin două posibilități de a beneficia de terapia cu raze infraroșii de la Centrul JAD Wellness:

Cel mai solicitat produs pentru terapia cu raze infraroșii la domiciliu este salteaua cu pietre din jad ori turmalină. Având dimensiuni variabile saltelele noastre sunt excelente pentru a dormi pe ele toată noaptea oferindu-ți astfel toate beneficiile termoterapiei cu raze infraroșii! Saltelele pot fi încălzite până la temperatura de 70°C.

Razele infraroșii și efectele lor benefice pentru sănătate!

Saltele noastre reușesc să transmită aceste raze infraroșii în corpul nostru prin elemente naturale pure, precum cristalele de jad sau turmanlină, oferind astfel o terapie complexă și aducând către organismul uman inclusiv beneficiile cristalelor naturale, jadul și turmalina fiind foarte bune conducătoare de căldură, ceea ce face că această căldură emisă să fie absorbită în corpul nostru mult în profunzime, până la 3.8 cm dincolo de stratul superficial al pielii.

Există o limită în utilizarea razelor Infraroșii?

O ședință de terapie pe salteaua cu pietre de jad și raze infraroșii, la Centrul JAD Wellness, durează 30 de minute.  Ședințele se pot face oricând aveți timp disponibil, chiar și de mai multe ori pe zi.

Dacă aveți acasă salteaua cu pietre de jad sau turmalină puteți dormi pe ea toată noaptea. Veți face astfel terapie în timp ce dormiți, organismul se va simți răsfățat iar somnul va fi profund și odihnitor. Practic timpul de folosire poate fi nelimitat, organismul fiind cel care vă va spune să va opriți.

Razele infraroșii și efectele lor benefice pentru sănătate!

Care sunt efectele terapiei cu raze infraroșii de la Centrul JAD Wellness?

Primul efect pe care îl au aparatele cu jad și raze infraroșii asupra organismului uman este vasodilatatia.

După numai 20 de minute petrecute pe salteaua cu 1000 de pietre de jad sau pe patul cu pietre de jad și turmalina, diametrul vaselor de sânge se dilată și obținem beneficii terapeutice remarcabile legate de circulația venoasă și sănătatea inimii:

Razele infraroșii și efectele lor benefice pentru sănătate!

Primul efect pe care îl au aparatele cu jad și raze infraroșii asupra organismului uman este vasodilatatia.

După numai 20 de minute petrecute pe Salteaua cu 1000 de pietre de jad sau pe patul cu pietre de jad și turmalina, diametrul vaselor de sânge se dilată și obținem beneficii terapeutice remarcabile legate de circulația venoasă și sănătatea inimii:

Beneficiile terapiilor cu pietre de jad, turmalină și raze infraroșii de la JAD Wellness

Legat de beneficiile pe care le oferă termoterapia cu raze infraroșii de la centrul JAD Wellness este bine de știut ce se întâmplă atunci când suntem întinși pe patul de masaj automat cu role din jad, pietre de turmalină si raze infraroșii, care face elongatia mecanică a coloanei vertebrale și alinierea vertebrelor la poziția lor naturală:

Razele infraroșii și efectele lor benefice pentru sănătate!

Stiai ca...?

Pe lângă multiplele efecte benefice pentru sănătate terapiile JAD Wellness susțin in primul rând întărirea sistemului imunitar! Un al 2-lea efect important este cel asupra sistemului limfatic. Terapiile JAD Wellness produc efecte de tonifiere și de susținere a funcționarii normale a întregului organism!

Armonie, Energie, Căldură sufletească – așa ne descriu cei care ne cunosc. Te putem ajuta să aduci toate aceste energii pozitive în viata ta, prin beneficile terapiilor cu pietre din jad încălzite.

Te așteptăm cu drag la Centrul JAD Wellness ca să beneficiezi de toate aceste minuni oferite de Medicina Tradițională Chineză cu ajutorul aparatelor de masaj automatizat și al termoterapiei cu raze infrarosii.

Te poți bucura de toate acestea la noi în centru, la tine acasă ori la birou.

În viziunea chinezilor cel mai bun doctor este cel care îi învață pe oameni cum să prevină bolile, nu cum să le trateze!

Nu lăsa această informație să se piardă! Anunță-ți rudele și prietenii, mai ales dacă știi oameni aflați în suferință!

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Adauga un comentariu cu Facebook

Sănătate și stare de bine!

Abonează-te acum și primești 20% reducere la orice abonament achiziționat în maxim 3 zile de la abonare!