Am fost la ei și ne-a plăcut!

Știm că timpul este scurt și avem multe sarcini și roluri de îndeplinit pe parcursul unei zile. Iar toate vin la pachet cu stres și oboseală! Totuși, dacă stai un pic prezent îți dai seama că dacă nu ești sănătos nu ai putea să le duci pe toate. Știi zicala: “Ulciorul nu merge de multe ori la apă”…. Cam așa și corpul tău! Într-o zi s-ar putea să ceară o pauză fix când aveai atât de multe lucruri de făcut!!

Că să nu ajungi în criză, noi îți propunem să începi să faci PREVENȚIE și să ai grijă de corpul tău!

Pe langă terapiile JAD Wellness noi îți mai recomandăm proceduri complementare, testate de noi, și care merg foarte bine asociate cu procedurile JAD Wellness, pentru un efect susținut care să te mențină sănătos și în putere!
Doar să faci primul pas! Alege ce ți se potrivește și ai grijă de tine ca să poți avea grijă de cei dragi!

Partenerii noștri

Osteopatie, masaj manual, reflexoterapie plantară

JAD Wellness LOGO BANIAN

Banian este un centru de sănătate pentru femei, bărbați și copii. Oferim servicii de calitate cu tradiții de mii de ani dar și tehnici noi, moderne foarte eficiente. Suntem aici să vă acompaniem pe drumul dumneavoastră spre adevărata stare de bine, de aceea va propunem domenii care, accesate împreună, rezonează cu echilibrul pe fiecare plan.

Banian – Atelierul stării tale de bine te va ghida prin serviciile sale spre starea ideală de sănătate fizică, energetică și psihică. Ghidaj spre ascultarea nevoilor voastre adevărate, să reușiți să dialogați în autonomie cu inteligența propriului corp.