fb-img

Terapia cu pietre de Jad, Presopunctura si Tehnicile de eliberare emotionala (EFT)

Ce sunt tehnicile de eliberare emotionala?

Zilele trecute am avut bucuria sa particip la un seminar sustinut de Liliana Stanciu, un om deosebit care ne-a impartasit foarte multe informatii extrem de importante, utile si benefice.

La acest seminar am aflat ca Tehnicile de eliberare emotionala (EFT) sunt de fapt tehnici care aplica presopunctura (i se mai spune: tapping, bataie, atingere, apasare) pe anumiti centri nervosi, insotite de afirmatii specifice.  EFT lucreaza pe 9 puncte principale. Aceste puncte se afla in zona fetei, a gatului si a toracelui. In urma atingerii acestor puncte se face detensionare si eliminare de blocaje energetice.

Masajul automatizat cu pietre de Jad este, deasemenea, o terapie care foloseste presopunctura pe centrii nervosi  cu scopul de a ne crea o stare generala de bine si de a ne corecta postura spatelui. Diferenta dintre presopunctura facuta prin EFT si masajul automatizat cu pietre de Jad este aceea  ca masajul cu pietre de Jad lucreaza pe muschii paravertebrali unde se afla cei mai importanti centri nervosi.

Terapia cu pietre de Jad, Presopunctura si Tehnicile de eliberare emotionala (EFT)

Prin presarea acestor puncte se stimuleaza functia organelor interne ajutandu-le in acest fel sa lucreze la parametri optimi. In plus fata de presopunctura, Terapia cu pietre de Jad lucreaza si cu caldura, mai exact cu raze infrarosii renumite pentru beneficiile aduse intregului organism si anume:

Armonie, Energie, Căldură sufletească – așa ne descriu cei care ne cunosc. Te putem ajuta să aduci toate aceste energii pozitive în viata ta, prin beneficile terapiilor cu pietre din jad încălzite.

Te așteptăm cu drag la Centrul JAD Wellness ca să beneficiezi de toate aceste minuni oferite de Medicina Tradițională Chineză cu ajutorul aparatelor de masaj automatizat și al termoterapiei cu raze infrarosii.

Te poți bucura de toate acestea la noi în centru, la tine acasă ori la birou.

În viziunea chinezilor cel mai bun doctor este cel care îi învață pe oameni cum să prevină bolile, nu cum să le trateze!

Nu lăsa această informație să se piardă! Anunță-ți rudele și prietenii, mai ales dacă știi oameni aflați în suferință!

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Adauga un comentariu cu Facebook

Sănătate și stare de bine!

Abonează-te acum și primești 20% reducere la orice abonament achiziționat în maxim 3 zile de la abonare!