Mii de clienți, mii de povești!

Cel mai bun pat de dormit este patul de masaj cu role de jad. 🙂 Vă mulțumesc! Meritați cel puțin un Oscar pentru efecte speciale asupra sănătății mele. Cu drag și stimă,
Cristiana
Momente magice, peste așteptări. Fizic, o senzație de plutire, psihic relaxare și reconfortare. Coloana mea e satisfăcută maxim și e DREAPTA!
Letitia V.
Dintre toate locurile și variantele posibile de a te relaxa și regăși, un pat de masaj la JAD Wellness este cu siguranță în top 3. Eu am reușit să mă detașez de fiecare dată când am vizitat JAD Wellness, iar ca bonus am descoperit părți componente ale osaturii spatelui de care nu eram conștient până atunci. Recomand călduros (programul 4, de preferat la 65 de grade C) JAD Wellness, pentru un final de săptămâna reconfortant, și pentru a-i spune corpului tău că îl iubești!
Ciprian
Întâlnirea cu jadul și cu tot locul ăsta minunat a venit exact la momentul potrivit. Am regăsit aici o altă dimensiune a ființei mele și am reînceput să mă bucur de ea. Jad Wellness este un loc unde se construiesc echilibrul și armonia corpului și a spiritului. Plec de fiecare dată cu energie și bucurie de viață.
Daniela
După o zi plină cu umblătură, răsfățul cu CĂLDURĂ fizică și sufletească (din partea minunaților de la JAD Wellness) și cu MASAJ, perfect îmbinate, este un DAR DIVIN pe care cu drag l-am integrat în FIINȚA mea… E o experiență frumoasă după care m-am simțit odihnită, că și cum aș fi dormit bine după un antrenament la sală, însă aici e o oază de JAD și muzică liniștitoare și oameni grozavi. Va mulțumesc!
Crina V.
Ce bucurie să pot să aștern pe această hârtie câteva cuvinte prin care să mulțumesc că am fost atât de răsfățată! Se spune că dacă nu ești răsfățat să înveți să te răsfeți singur! Patul cu pietre de jad și turmalină mi-a mângâiat oasele și le-au făcut fericite. Și eu sunt fericită pentru că am ajuns la centrul JAD Wellness prin iubita mea prietenă, Lidia, care mi-a oferit cadou, cu iubire, o ședința de terapie cu jad! Și vezica și perineul s-au ameliorat! Totul este bine! Mă simt minunat și sper să mai revin!
Elena M.
Până să vin aici, mă gândeam puțin vinovată că nu este in regulă să mă relaxez când am atât de multă treaba… Dar, după această ședința de masaj, recomand cu căldură și altor oameni dragi mie și am să mai vin și eu. Mulțumesc!
Monica D.
Relaxare! Terapie! Senzație de plăcere! Multă plăcere! Mai ales, când plăcerea este combinată atât de bine cu sănătatea, mulțumirea mea e și mai mare. Mă simt odihnită și mult mai fericită. Va mulțumesc! Cu siguranță voi reveni.
Dorina A.
Am ajuns la Centrul JAD Wellness obosită, plânsă, tristă. Primisem o veste proastă și credeam că nimic nu mă ajută să-mi revin. M-am așezat pe patul cu jad și am așteptat să se întâmple o minune. S-a întâmplat! M-am relaxat, am uitat de tristețe și am început chiar să zâmbesc. Mulțumesc pentru răsfăț! Viata e frumoasă!
Nouria N.
Terapia prin Răsfăț este o definție incompletă pentru că este mult mai mult de atât. Este o alternativă minunată la tratamentul clasic pentru corp, minte și suflet. Atmosfera în care sunt invitați prietenii JAD Wellness începe din clipa în care pătrunzi în această lume. Este o experiență care trebuie făcută și, dacă ai făcut-o, trebuie repetată.
Nora R.
O ora dedicată mie, sănătății mele. O ora ruptă de zgomotul străzii. O ora de răsfăț! O ora zen! Voi reveni cu plăcere!
Lidia S.
O senzație plăcută, de relaxare, multă căldură și un pat magic de masaj. Cu siguranță voi mai reveni la centrul JAD Wellness. Mulțumesc!
Alina E.
O relaxare cu adevărat benefică. Un pat magic. Îmi place! Voi reveni cu siguranță la centrul JAD Wellness. Toată stima pentru felul cum ești tratat și apreciat.
Elena P.
O terapie relaxantă și benefică pentru omul modern, înconjurat de stres, toxicitate, radiații.
Oana
Numele meu este G. Nela și am venit aici cu tot dragul și speranța. În momentul când mi s-a deschis ușa și am fost întâmpinată de o fată veselă și cu un zâmbet foarte frumos, starea mea s-a schimbat imediat. Pot spune că am avut un abonament lunar la 5 aparate și m-am simțit foarte bine. Mi-a făcut o deosebită plăcerea că am venit aici și o să revin pentru că mi-a plăcut atât atmosfera de aici, cât și terapia făcută. Sunt foarte incatata că aveți fete care se ocupă de clienți și le asigura informația și confortul necesar și le redă tuturor starea de bine. Va multumesc!
G. Nela
O atmosfera deosebită, de relaxare completă, cu beneficii vizibile după prima ședința. Am ales abonamentul All Therapy și nu am regretat deloc. Două ore câștigate pentru sănătate, pentru suflet, pentru minte. Cu adevărat Terapie prin Răsfăț!
Ileana si Dan
A fost o experiență superbă, relaxantă și liniștitoare. Masajul combinat cu temperatura ridicată chiar fac diferența și induc o stare de relaxare profundă. Mediul este foarte primitor și oamenii foarte amabili. Este o experiență meditativă pentru mine și sper să o experimentez cât mai des. Mulțumesc!
Valentin M.
Mă bucur că am descoperit, prin mama mea, Centrul JAD Wellness. Pe parcursul celor 12 ședințe de masaj cu pietre jad, dar și la aparatul de masaj Shiatsu pentru picioare, m-am simțit foarte bine, am reușit să mă relaxez după multe ore petrecute la birou, am avut un somn odihnitor și am pus bazele unei sesiuni de detoxifiere. Locația este minunată, iar atmosfera te duce cu gândul la un loc plin de mister din China. Recomand cu drag și căldură.
Irina P.
O experiență plăcută, relaxantă și deosebită. Am ajuns din întâmplare dar o să revenim. Relaxare!
Cristina si Dan
Aici se ajunge la o stare de relaxare profundă încât ești recunosctaor că exiști. Revii cu greu la realitate și ești preluat de oameni minunați care te vindecă cu prezența lor.
Emilia